Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/wp-content/plugins/js_composer_old/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Inbraak - Coerman Beveiliging B.V.

Inbraakbeveiliging

een veilig gevoel

Een goede inbraakalarminstallatie, een veilig gevoel! Of het nu gaat om een beveiligingsinstallatie voor uw woning, bedrijfspand of een enkele ruimte, wij zijn bekend met elke toepassing!
Wij configureren uw installatie zo, dat de diverse componenten in de juiste volgorde met elkaar communiceren, waardoor de veiligheid én het bedieningsgemak naar een grenzeloos niveau gebracht wordt.
Wij werken samen met SMC

alarmcentrale met CCV-PAC certificaat

Al ruim 30 jaar staat SMC garant voor beveiligingsdienstverlening op hoog niveau. Door de persoonlijke benadering van SMC en een klantgeoriënteerde werkwijze is de dienstverlening af te stemmen op alle bedrijven en instellingen. De SMC AlarmCentrales zijn uitgerust met geavanceerde, dubbel uitgevoerde apparatuur en voldoen aan alle eisen. SMC kan samengevat worden in 4 begrippen: Veiligheid, Bereikbaarheid, Business en Kennis. Dit maakt SMC uw partner in veiligheid.

Bediening via smartphone en tablet

op afstand uw alarm inschakelen of alarmmeldingen ontvangen

Uw alarminstallatie beheren middels smartphone of tablet geeft u snel en gemakkelijk overzicht welke vertrekken ingeschakeld zijn of alarm geven. Daarnaast kunt u ook (optioneel) gekoppelde toepassingen bedienen. Denk hierbij aan het bedienen van een poort, verlichting, deuren of een eigen specifieke opdracht.

Hang en sluitwerk

het begint met juist en degelijk hang en sluitwerk

Inbraak, beter voorkomen dan genezen! De dieven buiten de deur houden begint al bij het kiezen van het juiste anti inbraak hang en sluitwerk.