Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/wp-content/plugins/js_composer_old/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Camera - Coerman Beveiliging B.V.

Camera

uw extra paar ogen

Met camerabewaking heeft u waar u ook maar bent 24/7 zicht op wat er in en rondom uw bedrijfspand of woning gebeurd. Ook momenten terughalen, om te bekijken wat er heeft plaatsgevonden, is door de koppeling met smartphones en tablets makkelijker dan ooit. Combineer uw camera-installatie met uw bewakingsinstallatie en u kunt een alarmmelding direct verifiëren middels uw eigen camerabeelden.

Welke camera voor mij?

wij adviseren u graag

Welke Camera is nou het beste voor mij? Een vraag die regelmatig terugkeer en niet altijd even snel te beantwoorden is. Alles heeft te maken met uw wensen en uw budget wat uiteindelijk bepaald welke camera voor u het beste is. Toch als we het hebben over de beste camera, is het met de komst van de digitale camera’s de afgelopen jaren op beeld kwaliteit grote vooruitgang geboekt. Waar vroeger analoge beelden nagenoeg geen herkenbare beelden opleverden is tegenwoordig haarscherp digitale HDSDI de standaard. Let op niet te verwarren met het analoge HDCVI.

Mobiele camerabewaking

onze eigen ontworpen CamCar

De CamCar, zoals wij deze eigen ontwikkelde camera observatie wagen hebben genoemd, is zo mobiel en antivandalisme mogelijk gebouwd om op allerlei gelegenheden u te kunnen voorzien van camera observatie beelden. Deze CamCar geeft u 360 graden zicht bij een te bewaken object en is geheel zelfvoorziend in stroom en internetverbinding. De beelden zijn live te bekijken via smartphone, tablet of PC en terugkijken is met de ingebouwde recorder . Dus heeft een een verbouwing, renovatie of evenement waar u graag extra ogen wilt hebben dan is deze CamCar de oplossing voor u.

Opnemen en terugkijken

zowel op smartphone, Tablet of de PC

De recorder zorgt ervoor dat u de camerabeelden kan opnemen, terugkijken en kan overzetten op een gegevensdrager zoals een USB stick of dvd. Welke voor u geschikt is hangt af van de omvang van de camera installatie en uw specifieke wensen.